Lag en hjemmeside og få følgere

Visste du det går an å tjene penger på å ha en egen blogg? Det er flere som hiver seg på bølgen, og konkurranse kan være hard om lesere, men om du lykkes så er veien til passiv inntekt kort. Vi skal noen år tilbake, men da var blogger enormt populære, noe du kan lese mer om på dittnettsted.com, og hvor det er mange tips å få på veien. Dette skapte så en elite av influensere og andre meningsytrere, som har jent seg styrtende rike på å underholde mennesker fra alle deler av verden.

Andre kanaler

Andre kanaler som er populære, er instagram, Youtube og Tik Tok hvor det er mulig å få både annonseinntekter og sponsorer. Her kreves det en løpende publisering av innhold og et godt kjennskap til hvem som følger deg.

Når du benytter deg av video og bilder, så byr du på mer av deg selv enn tekst også, noe du skal ta med i betraktningen når du velger plattform. Det er ingenting i veien for å ha flere plattformer å trekke følgere gjennom ,men det kan nok lønne seg å fokusere på den plattformen som gir deg mest og som passer deg best.

Det kan ta lang tid – ikke tenk penger

Det tar tid å få følgere, så ikke mist piffen med det samme. Du skal tenke måneder før du overhodet kan drømme om å ha nok tilhengere, mens andre bruker enda lengre tid. Derfor er det viktig å finne en måte å kommunisere på som passer deg og som du trives med, fordi da blir det gøy å drive med dette.

Jo flere følgere du får, jo større potensiale er det for å lykkes med å tjene penger, noe du skal være deg bevisst. Det kan ta tid, men allerede fra start kan du tjene penger på eksempelvis Adsense og andre plattformer for annonsering.

Et utstillingsvindu mot verden

En blogg, instagram eller hva det skal være, er et utstillingsvindu mot verden noe som i seg selv er morsomt. Du får muligheten til å dele dine tanker eller betraktninger med mennesker fra alle verdens hjørner. Dette er forsåvidt noe du også skal tenke på, om du skal kommunisere på norsk eller engelsk. Dette vil da være avgrensinga av hva din blogg skal dreie seg om og hvem du vil ha som publikum.

hvis du vil rette bloggen din mot det norske markedet er det nok lurest å holde seg til norsk. Har du en instagram konto hvor du deler bilder, er det mer fornuftig å holde seg til engelsk, fordi du da har et mye større potensielt publikum.

Noen siste ord

Blogg og andre kanaler er morsomt, og kan gi deg mange gode opplevelser. Ikke tenk så mye på penger i første omgang, fordi dette vil komme av seg selv.Etter hvert som du blir fanget opp av diverse følgere, vil du garantert få tilbud om samarbeid også videre.