Leter du etter et billig mobilabonnement? Her er de billigste selskapene

 I Norge har du mange forskjellige mobiloperatører, og nye dukker opp nesten hvert eneste år. Her finner du billig mobilabonnement fra de mest populære selskapene i Norge for tiden. Men er det sikkert å bruke disse nye aktørene som dukker opp på det norske markedet? Vi skal se nærmere på noen av de nyeste selskapene som du kanskje ikke har så god kjennskap til, slik at du vet mer om hvilket nett de bruker og hvilke tjenester de kan tilby sine kunder. 

PlussMobil

Selskapet ble grunnlagt i 2021 og har vokst til å bli en av de mest populære mobilleverandørene i Norge. PlussMobil tilbyr kundene en rekke abonnement og tjenester til konkurransedyktige priser. 

Abonnementene deres inkluderer både tale- og datatjenester, med mulighet for å legge til ekstrautstyr som ubegrenset roaming og internasjonale samtaler. PlussMobil tilbyr også Data Rollover, som lar kunder rulle over ubrukte data fra en måned til den neste. 

I tillegg til dette får du tilgang til en rekke forskjellige nettsider som tilbyr betalt innhold som for eksempel Dagbladet, KK, Se Og Hør og Elbil24. 

HappyBytes

HappyBytes er et norsk mobiltelefonselskap som leverer pålitelige 4G-tjenester til sine kunder. Selskapetble etablert i 2017 og bruker Telenor som nettverksleverandør. Dette sørger for at HappyBytes tilgang til den nyeste nettverksteknologien slik at deres kunder har best mulig tilkobling uansett hvor de befinner seg i landet.

De tilbyr også sine kunder en rekke ulike alternativer. De tilbyr en gratis BankID-tjeneste, slik at kundene raskt og enkelt kan administrere sine kontoer. 

Samlet sett er HappyBytes et godt valg for kunder som leter etter pålitelig 4G-tjeneste til en overkommelig pris. Med deres forpliktelse til å tilby den beste nettverksteknologien og kundeservicen, er HappyBytes det perfekte valget for alle som leter etter et kundevennlig mobiltelefonselskap.

NiceMobil

NiceMobile er Norges ledende mobilleverandør, og tilbyr kundene den nyeste teknologien og tjenestene. De er oppkoblet nettet til Ice Communication, noe som betyr god dekning og 5G-hastighet i mange steder av landet. 

I abonnementene får du gratis samtaler og tekstmeldinger i EU, og tilgang til de mest populære strømmetjenestene.  

De tilbyr også et bredt spekter av abonnement som kan skreddersys til dine individuelle behov. Fra ubegrenset tale til store datapakker til rimelige priser har de noe for enhver smak. NiceMobil er også kåret til best i test to ganger i 2022 på 1GB og 5GB abonnementet sitt. 

Chilli Mobil

Chilli Mobil er et norsk mobilselskap som har levert det beste innen mobiltjenester de siste 10 årene. Fra starten av har Chilli Mobil vært fokusert på å tilby sine kunder den beste dekningen tilgjengelig, og derfor har de inngått samarbeid med Telia, Norges største nettleverandør. 

Dette partnerskapet lar dem tilby kundene sine den beste dekningen, samt tilgang til 5G-teknologi. Sammen med dette tilbyr Chilli Mobil også sine kunder data rollover, slik at alle ubrukte data kan rulles over til neste måned. På denne måten trenger kundene aldri å bekymre seg for å kaste bort dataene sine. 

Chilli Mobil har også en lang historie med å tilby utmerket kundeservice, med et dedikert team av kundeservice agenter som alltid er tilgjengelig for å hjelpe med eventuelle problemer eller spørsmål. Så hvis du leter etter en pålitelig og rimelig mobilleverandør i Norge, er Chilli Mobil absolutt verdt å vurdere.

Vipps Mobil

Vipps Mobile tilbyr et alt-i-ett mobilabonnement for Norge. Det inkluderer 5G-dekning, gratis SMS og gratis EU-samtaler. Det betyr at du kan holde kontakten uansett hvor du er, enten du er hjemme eller i utlandet. 

Vipps Mobile tilbyr også en rekke planer som passer til ulike budsjetter. Du kan velge en plan med en fast månedlig avgift, eller du kan spare penger ved å betale for mengden data du bruker. Og selvfølgelig er Vipps Mobile drevet av det pålitelige Telenor-nettverket, slik at du kan være sikker på at du har et sterkt signal uansett hvor du går. 

Alt i alt tilbyr Vipps Mobile et godt tilbud for alle Norge-baserte kunder, noe som gjør det til det perfekte valget for alle som leter etter et pålitelig og rimelig mobilabonnement.

Konklusjon

Enten Telenor, Telia eller Ice har den beste dekningen i ditt område, har du altså flere selskap å velge mellom nå enn du hadde tidligere. Men i denne bransjen er det flere aktører som kommer og går eller bli oppkjøpt av andre mobilleverandører. Selskapene ovenfor har eksistert en stund og fått gode skussmål fra kunder. Så sjekk gjerne ut lenken ovenfor for å finne tilbudet som passer best for deg. Så enten du spiller casino på nett eller designer nettsider på mobiltelefonen, finner du helt sikkert en mobilleverandør for deg.