Anbefalte kredittkort på Norgesreise

Anbefalte kredittkort gir deg flere muligheter til en lav totalpris. Det er mange kredittkort å velge mellom (finn markedsvinnere på beste-kredittkort.no), fordi konkurransen om kunder bare øker og øker. Det er forbrukerens marked og du kan spare mye penger på å finne et kredittkort som gir deg gode fordeler, rabatter, forsikringer og perioder hvor du slipper å betale på renter.

Hvilke betingelser som vil gjelde for hvert enkelt kredittkort er forskjellige, og du kan innhente mange gode rabatter på å velge et kredittkort som passer forbruket ditt. Det behøver ikke å være en alt for stor jobb heller hvis du vet hva du skal kikke etter.

Anbefalte kredittkort til reise

Kredittkort er anbefalt å bruke på reise, fordi du får samlet alle utgiftene på et sted. Et kredittkort kan også ha en god reiseforsikring og du får rabatter på flybilletter. Danskebank.no platinum er et godt eksempel på et slikt kort. Her får du bonuspoeng når du bruker kortet i dagligdagen og du kan bruke oppsparte poeng når du kjøper flybilletter.

Kredittkort gir deg noen rettigheter du ellers ikke ville fått hvis du bruker et ordinært bankkort. Du får en god kjøpsforsikring som også gjelder i utlandet, noe som vil si, at du kan klage inn et kjøp hvis du ikke kommer til enighet med selgeren. Dette kan gjøre seg gjeldende hvis du, for eksempel, kjøper en vare som er mangelfull.

Et kredittkort er noe de fleste bør ha på reisen, fordi det gir deg en gjennomsiktig oversikt over forbruket ditt til enhver tid. Du vil også ha stålkontroll over hvor mye penger du bruker på reisen hvis du kun benytter deg av kredittkortet. Har du større summer på lønnskonto, kan du beskytte deg mot uautoriserte uttak ved å kun benytte deg av kredittkortet. I tillegg er det noen kredittkort som gir deg gode fordeler når du benytter deg av kredittkortet – også i utlandet.

Sett deg godt inn alle betingelser før du reiser ut slik at du er forberedt på de situasjoner som kan oppstå. Å være forberedt på ferien gjør at den oppleves som tryggere og mer avslappende. Et kredittkort kan være med på å forsterke den gode reiseopplevelsen.

Anbefalte kredittkort til bensin

Anbefalte kredittkort til bensin, gir deg gode fordeler når du kjøper drivstoff. Du kan få rabatter på utvalgte bensinstasjoner, men i tillegg får du også rabatter menge flere steder. Sjekk vilkårene for det aktuelle kredittkortet. Det er ofte mange fordeler å hente og du kan dra nytte av å ha et kredittkort til bensin, fordi det er mange penger å spare på det.

Anbefalte kredittkort til å handle

Kredittkort er shopperens beste venn. Det er så mange gode rabatter å velge mellom og anbefalte kredittkort til å handle er det mange av. Finn et kredittkort som passer ditt handlemønster for å få det beste ut av alle fordelene.

Du kan finne mange gode fordeler hos de enkelte kredittkortselskapene. De har ofte mange gode avtaler med andre butikkjeder, noe som er en stor fordel for de som er godt vant med å shoppe de beste tilbud. Hvor du får rabatter vil du få opplyst hos det enkelt kredittselskap. Du kan finne disse opplysningene ved å besøke hjemmesiden til kredittkortselskapet, via logg inn (når du har fått kredittkortet) eller ved å kontakte de direkte.

Anbefalte kredittkort med gode rabatter og andre bonuser

Det er så mange gode rabatter og bonuser å velge mellom, fordi konkurransen mellom kredittkortselskapene er knallhard. Du kan velge og vrake i gode rabattordninger og fordelsprogrammer tilknyttet kredittkortet.  I tillegg til gode rabattordninger, er det som tidligere nevnt, reiseforsikringer, kjøpsforsikring, cash-back bonus og mye mer.

Det er anbefalt å ha flere kredittkort å velge mellom, fordi du kan få det beste ut av alle verdener. Har du god kontroll på innbetalinger behøver det ikke å koste deg all verdens heller. Senere i artikkelen kan du lese at noen kredittkort tilbyr rentefrie perioder på benyttet kreditt!

Anbefalte kredittkort uten gebyrer

Mange kredittkort er gebyrfrie, noe som betyr at du slipper å betale for årsgebyr, bruk i butikk osv. Det er litt forskjeller på kredittkortene, så det kan lønne seg å finne et som passer for ditt bruk. Noen kredittkort er helt gebyrfrie, til og med i utlandet. Andre kredittkort kan være frie for årsgebyrer, men du skal gjerne betale når du skal ta ut penger i minibank.

I tillegg får du ofte rentefrie perioder i kredittkortet. Dette gir deg muligheten til å benytte deg av kreditten uten at du skal betale renter på det. Dette gjelder bare i den rentefrie perioden og rentene vil begynne å løpe etter dette. Bruker du kortet smart og betaler inn det skyldige beløpet før, før den rentefrie perioden løper ut, er det mange penger å spare og du har en kredittreserve i bakhånd – hele tiden!

Finn et kredittkort som passer til forbruksmønsteret ditt

Det er så mange kredittkort å velge mellom, at du bør tenke deg litt om før du bestiller. Har du en god oversikt over forbruksmønsteret ditt, er det ingen tvil om at det er penger å spare. Alle de gode fordelene er unødvendige hvis du ikke har behov for dem og det er noe du bør ha i bakhodet før du bestiller et kredittkort.

Har du mange kredittkort kan det være en stor fordel. Spesielt hvis du er flink til å betale tilbake igjen benyttet kreditt. Har du rentefrie dager i kredittkortet og er dyktig til å betale dette inn før dagene løper ut, er det nærmest gratis å bruke kortet. Du slipper å bli belastet for renter og har kreditten tilgjengelig igjen. Det er en enkel sak å planlegge bruken din hvis du har et budsjett med inntekter og utgifter listet opp. Da får du full oversikt over bruken din.

Det er også en god ide å ta en utskrift av kredittkortbruken din hver måned, slik at du får full informasjon om hva du har brukt penger på og hvor du har brukt pengene. Da kan du planlegge innbetalinger etter forbruksmønsteret ditt og planlegge dette i forhold til når du får lønnsutbetalinger.