Stadig flere i Vestfold velger å satse på solen

Når man tar valget å flytter til solkysten i Vestfold så er det gjerne fordi man ønsker sol som balsam på huden og sinnet. Nå er det likevel en annen type solskinn som tiltrekker stadig flere fra Vestfold. Med de enormt høye strømprisene så velger stadig flere å investere i solceller.

Dette er nok ikke tilfeldig for hvis vi ser på solcellekalkulatoren så kommer Vestfold veldig godt ut. Faktisk så er det såpass bra med sollys at et solcelleanlegg med dagens priser kan bli betalt ned på mindre enn 10 år. Andre steder i landet så må man ifølge Ole i Solcellepaneler.com vente opptil 16 år.

Nylig så kom ENOVA med en dobling av støtten til solcelleanlegg som har gjort sitt til at det strømmer med kunder til tilbyderne av solcellepaneler. Ifølge en artikkel i NRK så er det slik at enkelte aktører må si nei til nye kunder. Det betyr at markedet koker og at det helt sikkert krøkes mange nye lokale montører.

For det ikke mange vet er at de aller fleste elektro-bedrifter kan montere solcellepaneler. Det er ikke alle som tilbyr dette men som den lokale portalen i Vestfoldposten.no er så er det ingen vei utenom. Er du interessert i solceller? Ring din lokale elektrikker for å høre om de kan bistå deg med det.