Planlegge nytt kjøkken? Her er det du trenger å vite

Å velge et nytt kjøkken er et av de mest spennende prosjektene når det kommer til renovering av hjem. Det kan også være noe av det dyreste og mest tidkrevende. Vi laget en enkel guide som vil ta for seg noe av det viktigste du trenger å vite for å planlegge ditt nye kjøkken.

Finn ut alle dine behov

Aller først må du finne ut av hva du har lyst til å gjøre annerledes. Hva kunne du tenke deg å fjerne? Hva kunne du tenke deg å gjøre annerledes? Dette kan være alt ifra lagringsplass til rommets oppsett. Start med å finne ut av dette. Det vil hjelpe deg når du skal finne nye kjøkkendesign.

Tenk på ekstra kostnader

Skal du bruke dine eksisterende rør for vask og apparater eller trenger du ekstra rørleggerarbeid? Tenk også på hvor du trenger stikkontakter og at det passer inn med designet du ønsker deg. Om du har planer om å montere en kjøkkenøy eller endre på rommets oppsett, må du regne med at det kan komme ekstra kostander i rørlegger og elektrikerarbeid.

Bli inspirert

Når du skal bestemme deg for et nytt kjøkkendesign hjelper det å kikke på et del forskjellige design først. Du kan enkelt finne inspirasjon til nye design på internett og i kjøkkenmagasiner. Finn inspirasjon til nytt kjøkken her. Du kan også forhøre deg med venner som har gjort lignende prosjekter og høre hvilke problemer de imøtekom langs veien.

Finn din lokale forhandler

For å gjøre drømmen om kjøkken til virkelighet kan du besøke din lokale forhandler. For et bredt utvalg av kjøkken kan du besøke aubo.no eller besøke din nærmeste AUBO-forhandler. AUBO har forhandlere i hele Norge og et bredt utvalg av kjøkken å velge ifra. Hos AUBO får du hjelp med å finne det kjøkkenet som passer akkurat til dine ønsker, behov og lommebok.