Larviks beste spisesteder

Uansett om et besøk i Larvik kun er for en ettermiddag/kveld eller dere skal være der i en uke, så er det nødvendig med mat og drikke. Selvsagt kan dette ordnes hjemme om dere kun er her på en kort visitt eller bor i egen feriebolig, men det er også koselig å gå ut fra tid til annen. Men når en skal ut for å spise, så kommer alltid det store spørsmålet om hvor de beste spisesteder befinner seg. Vi har funnet frem til et lite utvalg vi syns leverer bra mat.

Fisk på menyen i Larvik

Det finnes ikke noen ren fiskerestaurant i Larvik til tross for at byen ligger ved Oslofjorden. Men det finnes spisesteder som har fisk på menyen og enda ligger slik til at dere kan nyte utsikten ut over vannet mens dere nyter lunsjen eller middagen. Det beste stedet er Becks Brasserie, som ligger ved Fritzoe Brygge. Her serveres det flere ulike forretter og hovedretter med fisk og det er veltilberedt og smakfullt. Når været tillater det kan dere enda sitte ute.

Har dere hatt lunsj på Becks og trenger til å strekke litt på beina, så kan dere rusle en tur bort til Hungry Heart Cafe. Denne ligger i Sigurds gate, ikke så langt fra bryggen, og dette stedet har spesialisert seg på desserter og bakverk. Så om det er litt appetitt igjen etter lunsj så er det verdt et besøk, men det må være før kl. 17.00, hvor de stenger for dagen.

Barnevennlige spisesteder

Hvis man har barn så er det noen steder som er bedre enn andre. China City har en barnevennlig meny og et lekerom med en babygrind som gjør det enkelt å holde oppsyn med barna. Hvis ikke du liker kina-mat så er bedehuset et annet godt alternativ.

Andre spisesteder

Det finnes totalt rundt 40 spisesteder i Larvik, men det er ikke alle som har samme kvalitet på maten de tilbyr. Selvsagt er det flere steder som tilbyr pizza og er det nettopp pizza dere har lyst til en dag, så sies det at de beste pizzaer serveres hos Pica Pica. Her har de flere ulike typer pizza, men også vanlige kjøttretter. I helgen er det dessuten live musikk her om kvelden og mulighet for å danse frem til kl. 03.00.

Er dere glad i spicy mat, så er Spiseriet noe for dere. Her serveres det en kombinasjon av indisk og asiatisk mat. Maten er godt krydret og noe av det nærmeste vi kommer den ekte varen fra India og de asiatiske landene. Stedet ligger rett ved togstasjonen i Larvik og er et populært sted blant de fastboende i byen, noe som alltid er et godt tegn.

Det er selvfølgelig trygt å spise på alle stedene og du kan betale med vanlige bankkort eller kredittkort, så nyt utelivet i Larvik!