Slik kan små bedrifter skape oppmerksomhet med enkle midler

Det kan være utfordrende for små bedrifter å skape oppmerksomhet for sine produkter og tjenester. I 2023 er det selvfølgelig avgjørende å være til stede på nett, men samtidig handler markedsføring også om de mer «analoge» virkemidlene i hverdagen. En enkel plakatramme kan være riktig valg når det gjelder å presentere markedsføringsbudskap på en pen og ryddig måte.

Mange ulike alternativer å velge mellom

Kategorien plakatrammer innefatter et svært bredt utvalg ulike rammer, plakatholdere, plastlommer og andre displayer. Det betyr også at plakatskap, dobbeltsidige rammer og vindusdisplayer omfattes av dette begrepet. Derfor skal det heller ikke være noe problem å finne akkurat den plakatrammen du trenger til å presentere budskapet ditt på best mulig måte.

Det er selvfølgelig også mulig å velge mellom en mengde ulike størrelser, slik at det er mulig å tilpasse rammene til størrelsen til ulike plakater eller ark. I noen situasjoner handler det om store prisplakater, i andre tilfeller er det en mindre meny eller et informasjonsark som skal vises frem.

Smarte valg med ekstrafunksjoner

Det mest tradisjonelle valget er kanskje den vanlige klikkrammen, som monteres på vegg og kan holde på plass en plakat på en ryddig måte. Disse klikkrammene finnes i mange ulike størrelser, og brukes ofte av ulike butikker.

Andre alternativer er magnetrammer, rammer med magneter eller ulike typer plakatlister eller plakatholdere i akryl. For eksempel er en magnetramme smart hvis du skal skifte ut ark med jevne mellomrom, samtidig som et stort plakatoppheng er fornuftig hvis du skal presentere et større banner eller en plakat med stor tekst.

Helt til slutt kan det også være greit å få med seg at det er mulig å velge et plakatstativ med fot, noe som gir deg noen av fordelene ved å bruke en gatebukk – samtidig som du også kan kombinere en plakatholder med stativ for brosjyrer eller flyere. En enkel løsning som skaper mye oppmerksomhet.