Optikere i Larvik

Den årlige bursdagskaken begynner å få flere og flere lys, noe som betyr at synet gradvis svekkes og man innser etter hvert at man blir nødt til å gjøre noe for å opprettholde en normal levestandard. Da er også tiden inne for å komme seg til en optiker for å få sjekket synet. Synstester kan være både dyre og billige, og i enkelte tilfeller kan man faktisk få dem gratis (riktignok mot at optikeren prøver å prakke på deg briller eller kontaktlinser etter sjekken har blitt utført).

I Larvik finnes det mange optikere som kan hjelpe deg med en slik synssjekk. Et kjapt søk etter «Optikere i Larvik» på Google gir ikke mindre enn 4220 resultater (noe som riktignok ikke betyr at det finnes over 4000 optikere i Larvik), men som betyr at man fortsatt har et bredt spekter av optikere å velge mellom når man skal få testet synet. Specsavers ligger på Torget, Brilleland har addressen Yttersøveien 2 og det finnes et ukjent antall lokale optikere som kan hjelpe deg med akkurat det du vil ha.

Til tross for at Larvik ikke er Norges største by, så kan det alltid være lurt å ringe ned til optikeren på forhånd for å melde fra om at man skal ankomme.

Hva skjer etter synstesten?

La oss si at du har bestått synssjekken og funnet ut at du har et godt nok syn. Kjempebra! Riktignok er det ikke alle som er like heldige, og i mange tilfeller blir man nødt til å begynne med briller eller kontaktlinser. Spørsmålet mange stiller seg etter en slik beskjed er: «Hvem, hvor og hvordan?».

Mange velger naturligvis, etter litt press, å gå med på en ordning der man kjøper synskorrigerende hjelpemidler fra den optikeren som utførte synstesten. Man betaler kanskje litt mer enn gjennom andre kanaler, men det er både lettvint og føles kanskj eriktig. Men de som unnlater denne «kjøpsfellen» har ganske mange penger å spare.

Det finnes et bedre alternativ for de som ønsker å spare mye penger. Kjøper du kontaktlinsene eller brillene dine på nett vil du enkelt spare opp til 30 % av summen hos en optiker. Allaboutvision har gitt en dyp forklaring om hvorfor det å kjøpe kontaktlinser på nett gir en generell bedre «overall value» i denne artikkelen , og nå som det finnes så gode sammenligningssider som Kontaktlinser1.com, så finnes det ikke lengre noen grunn til å IKKE kjøpe linsene sine på nett.

Riktignok finnes det ikke like mange nettsider som sammenligner priser på briller. Noen kyniske forbrukere går til optikere og prøver ut brillene, for deretter å kjøpe dem på nett. Hvis du ikke har noen moralske kvaler med det (som du kanskje burde ha?), så er det i hvert fall en god måte å spare penger på.

Uansett: det anbefales virkelig at du sjekker ut synet ditt i Larvik. Det finnes utrolig mange gode optikere som kan hjelpe deg med akkurat det du trenger av briller, kontaktlinser eller synstest.