Fordelen med kontinentalsenger

I nordiske land er kontinentalsenger helt klart favoritten blant senger, og det er den sengen vi kjenner aller best til. Men hva er det som egentlig er så unikt med dem? Her får du 5 fordeler ved kontinentalsenger.

1. Utseendet

Det er kanskje ikke det ytre som gjelder, men utseendet på sengen teller faktisk en del. Kontinentalsenger består av tre lag med rammemadrassen i bunn, skumgummi- eller springfjærmadrass i midten og til slutt, overmadrassen. De kommer derfor opp fra gulvet, noe som gir de et renere og mer klassisk uttrykk. De fleste kontinentalsenger er også satt inn i et fint stoff som gjør at de ser helhetlige og eksklusive ut.

2. Tilpasningsevnen

Fordi kontinentalsenger har to fjærsystemer, sørger de for at kroppen kan synke dypt ned i sengen og avlaste rygg, skuldre og hofter. De tilpasser seg kroppen din bedre enn vanlige rammemadrasser. Kjøp seng med ulik fasthet på hver av sidene i sengen, hvis du ønsker at du og partneren din skal sove på den madrassen som passer best til hver deres kropp. På bedrenaetter.no finnes det et stort utvalg av kontinentalsenger som du kan bestille rett hjem og prøve i 100 dager.

3. Null sprekk

Fordi kontinentalsenger består av en hel overmadrass på toppen av de to rammemadrassene, kan du legge deg i stjerne og sove som en baby, uten å måtte bekymre deg for å våkne opp i midten av sengesprekken.

4. Kan skreddersys

Det er ikke bare sengens komfort som kan skreddersys, det er også utseendet. Det finnes mange tilpasningsmuligheter, og du kan velge både farge, tekstil og ben som du mener passer ditt soverom. Slik får du ikke bare en seng som er god å ligge i, men du får også et møbel som du kan bli glad i og som du kan la være en fin del av et deilig, avslappende rom. Finn et godt utvalg hos Bedre Nætter.no. Mange velger også interiør som puter, pledd, tapeter og lamper etter stilen på sengen.

5. Lett å komme ut av

Sist, men ikke minst. Kontinentalsenger er behagelige og enkle å komme ut av fordi de har en god høyde. En myk, lav seng som bare holder deg igjen når du prøver å komme deg opp en kald vintermorgen, er noe ingen ønsker seg. I mer voksen alder er også dette noe man setter mer pris på.

Kontinentalsenger kan leve i mange år, så bruk litt tid på å finne ut av hva som er rett for deg, både komfort- og stilmessig.